promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés a Tescotól: jó hír ez a magyar vásárlóknak, főleg húsvét előtt
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco váratlan bejelentést tett, aminek minden vásárló örülni fog.

Sokan aggodalmakkal nézhettek az idei húsvétra, hiszen nemcsak, hogy az egekben van mindennek az ára, de még meg is van szabva, hogy miből mennyit vásárolhatunk. Hogy lesz elegendő festett tojás, ha mennyiségi korlátozás van a tojáson? Az egész családnak elegendő kalácsot tudunk majd sütni, amikor vásárlási limit van a liszten is? És miben fogom kisütni a rántott húst, ha nem vehetek hozzá elegendő étolajat?

Ezekkel a kérdésekkel nem kell foglalkoznia a háziasszonyoknak és a családi szakácsoknak, ugyanis a Tesco hivatalosan is bejelentette, hogy megemlik az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban; mi több, a tojás esetében teljesen el is törlik.

Ennek jegyében március 29. és április 8. között a Tesco jelentősen megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet. Így literes kiszerelésű napraforgó étolaj esetében 4 liter, búza finomliszt esetében 10 kg, csirkemell és csirke farhát esetében 4 kg, sertéscombnál 6 kg, burgonyánál pedig 12 kg lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvásárolható mennyiség. Sőt, a húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

De nem ez az egyetlen jó hír, a Tesco ugyanis azzal is megpróbál a magyar vásárlók kedvére tenni, hogy még több termék árát csökkenti. Emlékeztettek arra, hogy idén január óta már több, mint 2000 termék ára csökkent, február vége óta pedig több mint 400 termék áránál tapasztalható további mérséklődés, így több tésztaféle esetében 25 százalék, trappista sajt és dobozos tejek esetében mintegy 20 százalékos az árcsökkenés.

Csütörtöktől (vagyis március 30-ától) pedig közel felére csökken a Kunsági tejföl ára, 26 százalékkal lesz olcsóbb a füstölt-főtt kötözött lapockasonka, az idared alma és a csemegehagyma 45-45 százalékkal lesz kedvezőbb árú, a szentesi zöldpaprikáért 33 százalékkal, a magyar fürtösparadicsomért pedig 36 százalékkal kell kevesebbet fizetni, valamint minden húsvéti és tavaszi dekoráció akár 50 százalék kedvezménnyel lesz elérhető az áruházláncnál - feltéve, ha van Clubcardunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás