promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drasztikus árcsökkenés Magyarországon, ennek több millió ember fog örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olcsóbb lett egy olyan termék, ami nélkül nehezen tudna létezni a legtöbb magyar.

Az utóbbi időben szinte nincs is olyan termék, aminek ne emelkedett volna meg az ára Magyarországon, illetve Európa legtöbb országában. Az orosz-ukrán háború rendkívül negatív hatással van a gazdaságra, az inflációt már mindenki érzi a saját bőrén, így a legtöbb vásárló pedig vagy olcsóbb alternatívákat keres a kedvenc termékei helyett, vagy úgy vadássza az akciókat, mint John Wick a kutyája gyilkosát.

Most rengetegen örülhetnek, ugyanis a CBA és a Príma kommunikációs igazgatója, Fodor Attila bejelentette, hogy a két bolthálózat egységeiben mostantól 5-15 százalékkal csökkentik a háztartási papíráru termékek árát.

Vagyis mindenki megkönnyebbülhet, mivel ennek köszönhetően olcsóbb lett a WC-papír is, ami nélkül szinte nem igazán tudna élni a legtöbb magyar ember.

Az áresés a tervek szerint folyamatos lesz, vagyis a következő napokban várhatóan végbemegy az összes üzletben. Persze nemcsak a WC-papírt érinti a CBA és a Príma mondhatni drasztikus árcsökkentése, hanem egyebek között a konyhai papírtörlőt, a kéztörlőt, illetve a papírzsebkendőt is – ennek az oka amúgy az, hogy csökkentek az átadói árak a beszállítói oldalon.

A CBA és a Príma lépése nagyon örömteli, hiszen ezzel valószínűleg azt is sikerül elérni, hogy a többi bolt is csökkentse az imént felsorolt termékek árait, ami azt jelenti, hogy végre tudnak egy kicsit spórolni a magyarok olyan termékekkel, amiket általában mindenképp muszáj megvenni, mivel meghatározó és kiemelten fontos elemei a hazai háztartásoknak.

Akit érdekel esetleg, az itt megnézheti, hogyan készül a WC-papír:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás