promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drasztikus árcsökkenés Magyarországon, ennek több millió ember fog örülni

Drasztikus árcsökkenés Magyarországon, ennek több millió ember fog örülni

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olcsóbb lett egy olyan termék, ami nélkül nehezen tudna létezni a legtöbb magyar.

Az utóbbi időben szinte nincs is olyan termék, aminek ne emelkedett volna meg az ára Magyarországon, illetve Európa legtöbb országában. Az orosz-ukrán háború rendkívül negatív hatással van a gazdaságra, az inflációt már mindenki érzi a saját bőrén, így a legtöbb vásárló pedig vagy olcsóbb alternatívákat keres a kedvenc termékei helyett, vagy úgy vadássza az akciókat, mint John Wick a kutyája gyilkosát.

Most rengetegen örülhetnek, ugyanis a CBA és a Príma kommunikációs igazgatója, Fodor Attila bejelentette, hogy a két bolthálózat egységeiben mostantól 5-15 százalékkal csökkentik a háztartási papíráru termékek árát.

Vagyis mindenki megkönnyebbülhet, mivel ennek köszönhetően olcsóbb lett a WC-papír is, ami nélkül szinte nem igazán tudna élni a legtöbb magyar ember.

Az áresés a tervek szerint folyamatos lesz, vagyis a következő napokban várhatóan végbemegy az összes üzletben. Persze nemcsak a WC-papírt érinti a CBA és a Príma mondhatni drasztikus árcsökkentése, hanem egyebek között a konyhai papírtörlőt, a kéztörlőt, illetve a papírzsebkendőt is – ennek az oka amúgy az, hogy csökkentek az átadói árak a beszállítói oldalon.

A CBA és a Príma lépése nagyon örömteli, hiszen ezzel valószínűleg azt is sikerül elérni, hogy a többi bolt is csökkentse az imént felsorolt termékek árait, ami azt jelenti, hogy végre tudnak egy kicsit spórolni a magyarok olyan termékekkel, amiket általában mindenképp muszáj megvenni, mivel meghatározó és kiemelten fontos elemei a hazai háztartásoknak.

Akit érdekel esetleg, az itt megnézheti, hogyan készül a WC-papír:

Borítókép:  Illusztráció / Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás