promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ünnepnapi popóvillantás - Buborékfeneket dobott elénk a magyar Exatlon sztárja
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 műsora, az Exatlon után egy új sportra és még több edzésre váltott Szabó Franciska, aki nem felejtett el villantani a buborékfenekéről sem.

A TV2-n eddig négy évadot élt meg a már-már kultikus státuszt és szinte egyértelmű sikert elérő Exatlon Hungary. Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós műsora volt az elmúlt években, rendre remek számokat hozva a csatornának. A cím ugyan egyelőre pihen, ám annak szereplői közül többen is kiemelt státuszt kaptak a magyarországi médiában. A műsorban többek között megfordult az egykori olimpiai bajnok, és szomorú tragédiája árnyékában elhunyt Csollány Szilveszter is. 

A honi Exatlon egyik legnagyobb felfedezettje a roppant szimpatikus és harcos kiállású sportember, Szabó Franciska. A korábbi judos sajnos nem ért el átütő sikert a játékban, és a harmadik évad tizenkettedik kiesőjeként kellett maga mögött  hagynia az egzotikus Dominikai Köztársaságot, és a játékostársakat.  Azt a kiadást végül Szente Gréta és Jósa Dániel nyerte meg végül, teljesen megérdemelten. Franciska a műsor után egy ideig még próbálkozott idehaza, aztán továbbállt egy kisebb németországi kitérő után az Egyesült Államokba. Erről nyilatkozott korábban a sportoló, melyből a Velvet idézett akkor:

"Az Exatlon Hungary után nagyon sok volt Magyarországon az interjú, az emberek, egy picit azt akartam, hogy letisztuljon minden, hogy kicsit egyedül legyek. Kimentem egy hétre egy barátnőmhöz Németországba, ahol belém hasított egy ösztönszerű érzés, hogy azonnal indulnom kell. Volt egy-két ismerősöm Phoenixben, így odamentem. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, a bokámat helyre kellett még hozni, nagyon sokat kellett edzenem. A műsor után még négy-öt kilót felszedtem, Amerikába 84 kilóval jöttem ki. Ennek szerintem mentális probléma állhatott a hátterében, mert ilyen soha életemben nem volt. Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadások lettek volna: mintha két személyiségem lenne, akik egymással harcoltak volna, és én lettem volna a harmadik, aki csak megfigyeli, hogy mi a franc történik, Ez nagyon kemény meló volt nekem, depresszióba is estem, mire onnan kimásztam, az jó pár hónap volt. Ebben segített az ottani konditeremben az edzőm, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem."

Franciska az USA-ban aztán nevet váltott, és különböző küzdősport fellépésein a Sheena Bathory művésznevet vette fel. Szerencsére az enyhén pornós áthallású név ellenére továbbra is a sport világában maradt. A bugyis-melltartós pankráció után az elmúlt időszakban egy másik extrém sportágban próbált szerencsét. Pofonosztó bajnokságokon indult, ahol már több emlékezetes eredményt is elért. A karakán és erős fizikumú magyar hölgyemény bizony ütötte már ki adott ellenfelét egy jól irányzott és megsemmisítő saller kíséretében. Reméljük, Franciska végre megtalálja önmagát és a sikeresség útját. Ahogy az alábbi videóján is látszik, már régóta irigyelt kisportolt teste továbbra is gépi pontossággal kimunkált. Buborékfeneke pedig minden eddiginél látványosabb az edzőtermi odaadásának is köszönhetően. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás