promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy változás lesz a Skandináv lottónál, amiről minden magyar szerencsejátékosnak tudnia kell
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon ezen a héten rendhagyó változás lesz a Skandináv lottónál a március 15-e miatt. 

Imádják a szerencsejátékosok a Skandináv lottót Magyarországon, ami nem is csoda, mivel óriási a nyerési esély. Ugyebár itt 35 számból kell 7-et kiválasztania a játékosnak, a számok pedig hetente szerdánként egy kézi, valamint egy gépi sorsoláson vesznek részt. Itt mindkét sorsoláson 7-7 számot húznak ki, szóval dupla esélyünk van nyerni.

Legutóbb valaki a 9. héten volt igazán mázlista, mivel 197 millió 596 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót hozzá. Ő lett ebben az évben a harmadik, aki mind a hét számot el tudta találni a magyarországi Skandináv lottó játékon. A rekordnyeremény 2023-ban 407 millió forint, amit a 4. héten vittek el, és öt sorsolásnyi ideje volt gyarapodni.

Most nemsokára vár ránk a 11. hét Skandináv lottó sorsolása Magyarországon, ami rendhagyó módon a nemzeti ünnepünkre, vagyis március 15-ére, szerdára esik. Mivel az előző számhúzásnál nem volt telitalálatos szelvény, így várható nettó nyereményösszeg egy nyertes esetén 120 millió forint.

A legutóbbi sorsoláson 35 ember volt nagyon közel a főnyereményhez, de csak hat számot tudtak jól megálmodni. Nekik a nyereményük egyenként 477 ezer 790 forint.

A számhúzást most is a Duna TV csatornáján lehet élőben követni, de lesz egy kis változás a nemzeti ünnepünk miatt. A sorsolás általában mindig 20 óra 45 perckor veszi kezdetét, de most 19 óra 50 perckor elkezdik a műsort. Ezt rengetegen szokták élőben végigizgulni, szóval nekik már hamarabb oda kell kapcsolniuk a Duna tévére, ami ezután a A kőszívű ember fiai című magyar filmdrámát tűzi műsorra.

A legfontosabb persze az, hogy csak a számhúzás idején változatott a Szerencsejáték Zrt., a fogadási határidő továbbra is szerda este 18 óra, vagyis a szelvényeket eddig az időpontig lehet beküldeni. Ne feledkezzen meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a nyerőszámai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás