promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: rengeteg magyar akarta a bankszámláján látni a fantasztikus főnyereményt – mutatjuk a nyerőszámokat

Hatoslottó: rengeteg magyar akarta a bankszámláján látni a fantasztikus főnyereményt – mutatjuk a nyerőszámokat

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most már 313 millió forint volt Magyarországon, a 10. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Valakinek bizony nagy mázlija volt a hetedik héten, mivel mind a hat számot eltalálta a hatos lottón, így 621 millió 794 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót hozzá. Szépen tudott gyarapodni a főnyeremény, mert előtte telitalálatos szelvény egy hónapja nem volt. Így meg is van a második nyertes idén, aki telitalálatot ért el Magyarországon.

2023-ban a rekordnyereményt a 2. héten vitték el, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 10. hét hatoslottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye most tehát 313 millió forint. Eddig két sorsoláson vagyunk túl a telitalálat óta, így tudott valamennyit növekedni a főnyeremény. Természetesen ez továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a harmadik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 13, 14, 16, 22, 27, 33

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így tovább tud gyarapodni a főnyeremény a magyarországi hatos lottó.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 461.330 forint;
4 találatos szelvény 2051 darab, nyereményük egyenként 7.200 forint;
3 találatos szelvény 36 404 darab, nyereményük egyenként 2.245 forint.

A következő héten 434 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás