promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Születésnapja után giga bejelentést tett a Yettel, ennek valószínűleg te sem fogsz örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg díjcsomagot eltörölnek.

Alig egy évvel a névváltoztatást ünneplő születésnapja után a Yettel telefontársaság nagy bejelentést tett, mely a magyarokat érinti. 

A régen Pannon GSM néven, majd Telenorként futó cég ugyanis hatalmas "tisztogatásokat" fog végezni. Nemrég még megjutalmazták az ügyfeleiket és 1 millió GB ingyen mobilnettel kedveskedtek nekik, de most itt a böjt, ugyanis a következő hírnek már nem fognak örülni a Yettelesek. 

A cég ugyanis az ügyfélélmény újragondolására és továbbfejlesztésére hivatkozva 53, még 2019-ben bevezetett díjcsomagját törli el. 

A száműzöttek körében 38 hangalapú és 15 mobilnetes ajánlat van, melyek egy része már nem választható, de a korábban előfizetők még kitarthattak mellettük - írja a PC World. 

Ilyen például a Hello Data tarifa is, amely még 2017-ben vált elérhetővé, és havi 6000 forintos ártól biztosított korlátlan adatforgalmat. Erre a Telenor már 2018 ősze óta nem kötött új szerződéseket, de a meglévő ügyfelek közül valószínűleg kevesen mondták le, mivel az aktuális kínálatban minimum kétszer ennyibe kerülne ugyanez a lehetőség.  

A Yettel szerint a mostani átszervezéssel egyszerűbbé és korszerűbbé válnak a díjcsomagok, és összességében a korábbinál "jelentősen magasabb perc és adatkeretekkel" szolgálják az ügyfeleket.

A HWSW értesülése szerint a megszűnő díjcsomagok több százezer előfizetővel bírnak, akiknek most nem sok választásuk marad, mivel egyoldalú szerződésmódosítással kerül sor a változtatásra.

Az érintetteket a március 1-jét követően érkező számlalevelekben tájékoztatják, legkésőbb 2023. június 2-ig pedig minden ügyfélnél megtörténik a tarifacsomagváltás. A Yettel a váltással egy időben lehetőséget biztosít az ügyfeleknek arra, hogy az új díjcsomagjuk árában kisebb-nagyobb kedvezményt érvényesíthessenek, melynek feltétele egy új, 11 hónapra szóló határozott időre szóló szerződés aláírása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás