promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönben gyászolja összetört apja a nyakon szúrt magyar tinit
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy magyar vidéki börtönben raboskodik az apa, akinek fia nemrég halálos késelés áldozata lett Budapesten.

A Kozák család egyik ismerőse informálta honlapunkat, hogy Martin tragédiája egy már így is zaklatott előéletű család drámájának következő fejezete. Ugyanis a nehézsorsú fiatalember a napokban vesztette életét, lévén egy durva és felelőtlen szóváltás után egy másik fiatal fiú egyetlen és hidegvérű mozdulattal halálra ítélte őt a nyílt utcán.

Martin még napokig küzdött életéért a kórházban, ám a kegyelmes Jó Istennek más terve volt vele, és példameséjével. Martin 18 évet élhetett. Ettől a hírtől pedig a családi ismerős szerint szinte teljesen összeomlott az édesapa, aki már évek óta nem látta egyik gyermekét sem, lévén az egyik vidéki büntetés-végrehajtási intézet falai között tengeti mindennapjait. Állítólag a még igencsak fiatal József hiába dolgos ember még a börtönben is, sajnos sem tudott megfelelő mértékben részt venni fia életében. Ugyanis az apa a felnőtt élete jelentős részét a honi börtönrendszerben töltötte el, lévén nem mindig tudta biztosítani családja fennmaradását legális eszközökkel.

A megfelelő és erőskezű, illetve jelenlévő apa-, és férfikép nélkül felnövő Martin tragikus sorsa mementó, illetve intő jellegű tanmeséje lehet bárkinek. Talán egy egyenes útban jobban bízó édesapa képében a megdöbbentően fiatalon elhunyt tinédzser is továbbélhette volna életét. Más portálok információi szerint ugyanis bár Martin végső soron és megkérdőjelezhetetlenül áldozat, sajnos egy bajt kereső társaság tagja lett, mely információt saját unokatestvére erősített meg.

A jelenlegi szigorú börtönszabályok értelmében nem sok esélye van az édesapának fia búcsúztatóján részt venni. Az ismerős állítása szerint József nem igényelte pszichológus segítségét, ám keserű örömmel konstatálta, hogy a börtön személyzete egyöntetűen és támogatóan mellette áll a gyászában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás