promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: Magyarország vasárnap is lottólázban égett – ezeket a nyerőszámokat kellett megálmodnod a főnyereményért
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón kereken 600 millió forint volt Magyarországon, a hetedik héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Valaki iszonyatosan mázlista volt a második héten Magyarországon, mivel mind a hat számot eltalálta a hatos lottón, így 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót. Szépen tudott gyarapodni a főnyeremény, mert előtte telitalálatos szelvény 11 sorsolás óta nem volt.

Tehát 2023-ban ez a rekordnyeremény, de később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén. A megnyerhető összeg jelenleg még nem tudott 1 milliárd fölé kúszni, de ismerjük a mondást, aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 7. hét hatoslottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye most tehát 600 millió forint. Természetesen ez továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a második szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 3, 7, 15, 19,  32, 40

Hattalálatos szelvény egy darab volt, szóval valaki több mint 621 millió 747 ezer forintot nyert Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 88 darab, nyereményük egyenként 155.610 forint;
4 találatos szelvény 2927 darab, nyereményük egyenként 4.680 forint;
3 találatos szelvény 40 891 darab, nyereményük egyenként 1.955 forint.

A következő héten 75 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás