promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: rengeteg magyar izgult, hogy övé lesz-e a több mint 11 milliárd forintos főnyeremény – mutatjuk a nyerőszámokat
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is sokan játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami most pontosan 11,6 milliárd forint.

Legutóbb az 5. héten, kedden volt valaki őrülten szerencsés, mivel minden számot eltalált az Eurojackpoton. Ezzel 107 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 18 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 7. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. február 15-én:

A-mező: 1, 2, 6, 14, 45

B-mező: 2, 7

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás