promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnnek a Spíler sporttévék, folytatódik a TV2 gyökeres átalakítása
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változás történik a népszerű sportcsatornáknál.

Évek óta ott van a mindennapjainkban a Spíler TV sportcsatorna, amely még akkor indult (2016-ban), amikor Andy Vajna filmproducer és filmügyi kormánybiztos tulajdonában volt a TV2 Csoport.

A névadásba minden bizonnyal az egykori hollywoodi nagymenő is beleszólt, akárcsak később a Jockey TV és az Izaura TV esetében. A sportcsatorna aztán idővel nevet váltott, 2018-tól Spíler1 TV néven sugárzott tovább, mivel még ugyanabban az esztendőben megjelent a Spíler2 is.

Úgy tűnik, hogy a TV2 – elsősorban férfiaknak szóló – csatornái most eltűnnek, abban az értelemben legalábbis mindenképp, hogy új néven folytatják tovább a működésüket. Ez része lesz a csatornaportfólió már elkezdődött megújulásának, de a régi nevet azért biztosan sokan sajnálni és hiányolni fogják.

„A nemrég FEM3-ból lett TV2 Klub után most a sportban utazó Spíler TV-k cserélnek nevet. A Spíler1 várhatóan még idén a TV2Sport névre fog hallgatni, míg a Spíler2 TV2Sport+ lesz, a TV2Play Premiumon elérhető Spíler Extra a TV2SportMax nevet veszi fel”

– hivatkozott a media1.hu oldal a Rekláminvázió blog szemfüles észrevételére. A változtatás révén tehát egységesülnek a nevek, bár nem éppen fantáziadús módon, és alighanem beletelik egy kis időbe, mire a sportrajongók hozzászoknak.

A neveket a TV2 Csoport egyébként már decemberben elkezdte levédetni, januártól pedig az új logókat is megtekinthettük. Így már hétre növekszik azon kábelek száma, amelyek felvették a TV2 nevet – kár, hogy a furcsa csengésű, de kétségkívül egyedi Spíler még hét évet sem élt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás