promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vonaton maradt a magyar lány bőröndje, hihetetlen, hogy utána mi történt vele
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki ismer ilyet, de rettentően bosszantó.

A Magyar Államvasutak (MÁV) a legpatinásabb hazai vállalatok közé tartozik. Szinte hihetetlen, de 1868-ban alapították, és sok-sok évtizeden keresztül rangot, megbecsülést jelentett ott dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy a nyugdíjba vonult vasutasok legalább olyan kiemelkedő időskori ellátmányhoz jutottak, mint korábban fizetéshez.

A MÁV fénye azonban mára megkopott, számtalan vicc terjed a rossz időben megbízhatatlanul, pontatlanul induló-érkező járatokról, és sokaknak van kedvezőtlen tapasztalata az alsóbb osztályú fülkék tisztaságáról is.

A vasútállomások pedig nem a világ legbiztonságosabb helyei közé tartoznak, bár erről nem feltétlenül az állami óriáscég tehet. Egy Dorci nevű budapesti TikTok-felhasználó is egy durva történetet osztott meg a napokban, mégpedig a véletlenül a vonaton felejtett bőröndjéről.

Mivel négy táskával utazott, először nem tűnt fel neki, hogy az egyik a vonaton maradt. Mire visszaszaladt érte a metróból, akkor már nem volt sehol a cucc. Két takarító srác próbált segíteni neki, ám végül maga Dorci göngyölítette fel az ügyet.

A piros táskáját a peron végén fedezte fel, egy komplett család által körülvéve. Amikor a lány a közelükbe ért, akkor akadékoskodás nélkül visszajuttatták számára a tulajdonát. Az ismeretlenek megesküdtek rá, hogy nem loptak ki belőle semmit, de azért a táska egyértelműen fel volt forgatva.

„A kiskorom óta velem lévő párnácskát szanaszét tépték, és ebbe gyömöszölték bele a fehérneműimet. A fogkefémet sem tudom használni, mert valószínűleg a földön volt, elképzelni sem tudom mi történt vele. Az egész neszeszerem átvette a parfümöm szagát, azt valószínűleg kinyitották és megszagolták”

– sorolta Dorci a problémákat. A története happy enddel zárult, de a titkolózás, terelés rettentően felbosszantotta, és azért rakta ki a sztorit a TikTokra, hogy más is okuljon belőle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás