promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: egy magyar elvitt közel 32 milliárd forintot tavaly év végén, de már megint majdnem ennyi a főnyeremény
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt vannak a keddi sorsolás nyerőszámai!

A mai napig képtelenség napirendre térni afölött, hogy decemberben egy magyar játékos vitte el a főnyereményt az Eurojackpoton, mégpedig közel bruttó 32 milliárd forintot. Telhetetlenek lennénk, ha minden héten ezt kívánnák – de miért is ne jöhetne össze?

Nézzünk szembe a valósággal: immár 10 sorsolás óta nem találtak 5+2 találatos szelvényt Magyarországon, mivel azonban múlt pénteken egyáltalán nem volt telitalálatos, így

a főnyeremény immár bruttó 60 millió euró, vagyis 23,8 milliárd forint!

A legutóbbi sorsoláson idehaza legfeljebb 4+2 találatosok akadtak, három mázlista magyar fejenként csaknem 1,2 millió forintot zsebelhetett be, ami manapság már aprópénz, de jó pénz, meg kell becsülni.

Új sorsolás, új esélyek, január 17-én (kedden) is megtartották az Eurojackpot nyerőszámok aktuális sorsolását. Emlékeztetőül elmondjuk, hogy minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1–50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1–12 számtartományból.

De ne szaporítsuk a szót, nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. január 17-én, az év 3. hetében, amikor nagyjából közel 24 milliárd forintot lehetett nyerni:

 

A-mező: 6, 11, 16, 35, 44

 

B-mező: 2, 6

 

Most nem nyertél? Vigasztalódj a mai legolvasottabb cikkünkkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás