promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baj van az IKEA népszerű termékével, azonnal cseréld ki, ha ilyet vettél
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Figyelmeztet az IKEA, súlyos problémák vannak az egyik termékükkel.

Magyarországon rengetegen vásárolnak nap, mint nap az IKEA-ban, de most egy olyan terméküket kellett visszahívniuk, ami igen népszerűnek számít, és talán már a te otthonodban is van belőle. A magyarországi IKEA a saját honlapján tette közzé a termékvisszahívást, ami egyes LETTAN tükrökre vonatkozik, ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy nagyon könnyen eltörnek. A vállalat arra kéri a vásárlókat, hogy szüntessék be a használatát és rendeljenek ingyenes csere fali szerelvényeket.

„A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért javító intézkedés megtételére kérjük vásárlóinkat a 2105-ös (ÉÉHéHé) és azelőtti dátumbélyegzővel ellátott LETTAN tükrök esetében, a fali szerelvények törése miatt”

- olvasható az IKEA közleményében.

(Fotó: IKEA)

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Mindezek ellenére a tudomásukra jutott, hogy néhány esetben a LETTAN tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörtek, ami ahhoz vezetett, hogy a tükrök váratlanul leestek a falról.

Az IKEA az oldalán közölte, hogy tudunk pótalkatrészeket rendelni, egyúttal elnézést kértek a javító intézkedés megtételéből eredő esetleges kellemetlenségekért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás