promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: 14 milliárd forintot vihetett haza egy magyar, csupán pár nyerőszámot kellett hozzá eltalálnia
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új év, új remények: az év első péntekén is megtartották az Eurojackpot nyerőszámok kisorsolását. Ezúttal 35 millió euróért, azaz 14 milliárd forintért szálltak harcba a szerencsejátékosok, nézzük tehát a nyerőszámokat! 

Nehezen tudunk elképzelni annál szerencsésebb történetet, mint azt, hogy valaki megkaparintja a szóban forgó döbbenetes pénzösszeget, méghozzá a 2023-as év legelső hetén. A jelenlegi áremelkedésekkel és hiperinflációval tűzdelt magyar mindennapokban nem győzzük hangsúlyozni az összeg súlyosságát, amely egy családon belül több generáció életét alakíthatja át.

A hírek szerint az inflációs helyzet egyébként 2023-ban sem fog enyhülni, legalábbis nyárig biztosan nem, ezután jöhet egy kis enyhülés, azonban még a kormány is arra számít, hogy összességében ínségesebb évünk lesz, mint a 2022-es esztendő.

Az előző év 49. hetén egy magyar honfitársunk örülhetett, aki több mint bruttó 31 milliárd fotintot vághatott zsebre az Eurojackpoton - náluk biztosan gazdag volt a Jézuska. Ezzel instant az egyik leggazdagabb magyarországi embernek mondhatta magát. 

Nézzük azonban először az Eurojackpot játékszabályait.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Csapjunk a lecsóba, lássuk, mely nyerőszámokat sorsolták ki 2023. január 6-án, péntek este.

A-mező: 14, 28, 31, 47, 50
B-mező: 7, 12

Amint megtudjuk, lett-e magyar nyertes, frissítjük cikkünket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás