promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a KFC, ennek a budapestiek és a vidékiek is örülni fognak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már egyre több helyen juthatunk hozzá a KFC finom csirkéihez.

Amerikában egyenesen imádják a KFC csirkét, az utóbbi években rengeteg mém született arról, hogy az emberek milyen őrült dolgokat tennének, csak hogy ehessenek egyetlen falatot a húson lévő ropogós bundából. Magyarországon is nagyon népszerű lett a csirkeszárnyairól és a kosarairól elhíresült gyorsétterem-lánc, ami egyre több helyen található meg Budapesten és vidéken egyaránt.

Az infláció, illetve az energiaárak megemelkedése miatt egyre több étterem zár be, hiszen nagyon nehéz ebben a helyzetben túlélniük ezeknek az egységeknek, a haszontermelésről nem is beszélve. Úgy tűnik, hogy a KFC azok közé tartozik, akiket nem sikerült ledöntenie ennek a „válságnak”, ugyanis nemrég több örömhírt is közölt a közösségi oldalán a népszerű gyorsétterem-lánc.

A KFC, vagyis a Kentucky Fried Chicken az utóbbi napokban sokak legnagyobb örömére bejelentette, hogy több új éttermet is nyit országszerte: Dunaújvárosban, Nagykanizsán, az M5-ön az Inárcsi pihenőben, illetve a Budapesten található Lurdy házban is elérhetőek mostantól a KFC finomságai, amik így nagy valószínűséggel egyre több emberhez fognak eljutni.

Aki kóstolta már a KFC ételeit, az pontosan tudja, hogy nem véletlenül ez az amerikaiak egyik kedvenc gyorskajája, hiszen a különleges bundának köszönhetően a csirkefalatok szinte teljesen új élményt nyújtanak – arról nem is beszélve, hogy a különböző kosaraknak köszönhetően mindenki megtalálja a maga kedvencét, szóval érdemes adni neki egy esélyt, ha valaki esetleg nem kóstolta még meg.

Itt lehet megnézni a KFC egyik bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás