promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl új terméke még ki se került a polcokra, de máris elkapkodták – karácsonyi tippek, ha fiad van!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagysikerű gyerekkonyha felkötheti a nadrágját az áruházlánc új termékétől.

A Lidl idén már előrukkolt egy termékkel, a játékkonyhával, ami elég hamar népszerű lett a vásárlók körében. Talán ezen a sikeren felbuzdulva a cég a minap piacra dobta a kisfiúknak szánt fa játékmunkalapot, ami a magyar boltokban

december 15-től jelent meg a Lidl akciói között.

A Pénzcentrum azonban kiszúrta a németországi weboldalon, hogy ott a játék alá fel van tüntetve, hogy a nagy kereslet miatt a termék már elfogyott. Bár egyrészt a karácsony miatt, másrészt pedig az ára miatt ez az információ nem is olyan meglepő, hiszen a németeknél a játék 55 euróba, vagyis 22 620 forintba került.

Az infláció az infláció, a két ország köizötti távolság az mégiscsak távolság, mert nálunk ez az ár már 3400 forinttal drágább lesz. Ugyanis

a magyar családok 25 999 forintos áron juthatnak hozzá a játékmunkalaphoz.

Viszont még mindig sokkal olcsóbb így, mintha az ember a játékboltokban venné meg. A Lidl-es játék ráadásul látszólag sokkal jobban meg fogja érni, mivel a leírás szerint mindössze 74 részből áll össze, a lábai állíthatóak, a szerszámok hozzá pedig valósághűek. Magassága az egy métert is eléri, hossza körülbelül 68, míg mélysége 42 centiméter. Ráadásul három év garancia jár hozzá.

De szerintem a gyerekeknek a legjobban a hangeffektek fognak tetszeni, mivel a készülék a fűrészelés, a fúrás, a csiszolás és a kalapálás hangját is képes imitálni. Reszkessetek, szomszédok, igaz?

Mindenképp ideális karácsonyi ajándék, de a nagy roham miatt érdemes sietni a megvásárlásával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás