promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tesco fontos bejelentést tett Karácsony előtt - erre mindenképpen figyelned kell
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megújulás miatt felfüggesztés.

Nagyon sok embernek megnyugvás az, hogy online tudja elintézni az élelmiszer vásárlásait. Van, akinek nincs ideje vagy lehetősége elhagyni az otthonát, de olyan is van, aki olyan helyen él, ahol nincs a közelben például Tesco.

Az előbb említett üzletlánc remekül rájött arra még talán elsőként, hogyan állítsa az oldalára az embereket, ha az online vásárlásról van szó. Létrehozták a Tesco Dobozt, aminek az is volt a legfőbb lényege, hogy

nem csak a fővárosba-, és a közeli perifériáján mozogva szállított, hanem akár egészen eldugott kis falvakba és tanyára is elvitte a megrendeléseket.

A kiszállítási díj pedig mindig 1999 forint volt, mivel egyáltalán nem függött a kézbesítési csomagok számától vagy épp súlyától. Bár főleg a COVID óta a Tesco körül is felcsengtek hírek, hogy ilyen és olyan megszorításokra készülnek, a cég mindig diplomatikusan hárította el ezeket:

Viszont a minap megjelent azenpenzem.hu weboldalán, hogy a vállalat megújulás miatt

december 19-étől felfüggeszti a Doboz szolgáltatását.

Így már az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között sem lesz lehetőség rendeléseket leadni. A felfüggesztés kifejezésbe lehet csak kapaszkodni, hogy a cég nem örökre szünteti meg a Dobozt, és ha jobban belegondolunk, akkor a Tesco mindig is ígérte, hogy a választható termékek körét folyamatosan bővíteni fogják. Lehet, hogy a megújulás egy még nagyobb termékválasztást hoz magával?

Természetesen nem kell megijedni, hiszen a Tesco sima online kiszállítása még ettől függetlenül meg fog maradni, viszont van pár különbség a két rendelés között. Például a Tesco Online:

- csak és kizárólag nagyobb városokból és környékükről rendelhetsz,
- áraik irányárak,
- felajánlhatnak helyettesítő termékeket, de a rendelés során a vásárlónak lehetősége van jelezni, ha erre nem tartana igényt,
- illetve nem futárszolgálat viszi ki a megrendelt termékeket, hanem a Tesco saját autója.

Így a kisvárosokban élőknek egy kicsit nehezebb lesz majd a bevásárlás ezek után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás