promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor felkapta a kockás flanel ingét, és megizzasztotta magát kicsit
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor különleges helyet látogatott meg a katari kiruccanása előtt.

Karácsony előtt elég sűrű a programja Orbán Viktornak, aki tegnap még rendkívüli kormányülést hívott össze, ahol főleg gazdasági és energiabiztonsági ügyek voltak terítéken, de szintén foglalkoztak a Magyarországot megillető uniós források kérdésével.

Magyarország miniszterelnöke ki is emelte, hogy hazánk minden vállalást teljesített, amiben megállapodott az Európai Bizottsággal. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a Magyarországnak járó uniós források kifizetése nem összeköthető más ügyekkel. Hazánk pénzügyminisztere elmondta azt is, hogy a nemzeti helyreállítási terv jelesre vizsgázott Európai Bizottságnál.

A Karmelita kolostorban Horváth Péter, a győri Révai Miklós Gimnázium és Kollégium igazgatója, a Nemzeti Pedagóguskar elnöke és Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár is ott volt, szóval az oktatásról is ment a diskurzus.

Orbán Viktor a hazánkat érintő ügyek átbeszélésre után már egy különleges helyen jelent meg. Magyarország miniszterelnöke, akárcsak tavaly, most is meglátogatta az ürömi állatotthont. Felvette a kockás flanel ingét, és a hidegben megizzasztotta magát egy picit, mivel nagy mosollyal ő is elkezdte kipakolni a rengeteg állateledelt.

A kormányfőt körbevezették az állatotthonban, így láthatta azt is, hogy mennyit fejlődött a hely tavaly óta. Orbán Viktort egy régi ismerős is várta: úgy néz ki a Turbó nevezetű kutyus megismerte Magyarország miniszterelnökét.

Végül elkészült a csoportkép, Orbán Viktor pedig boldog karácsonyt kívánt minden négylábúnak.

Orbán Viktor jövő héten elhagyja Magyarországot, hogy megtekintse élőben a foci-vb két elődöntőjét, illetve döntőjét. Hogy mind a három mérkőzésen ott tud-e lenni Magyarország miniszterelnöke, az persze sok mindentől függ. Ahogy látjuk, sok mindent igyekszik letudni a kormányfő.

Ha a közösségi médiát nézzük, akkor Orbán Viktor Twittere még nem frissült. Ott azt láthatjuk, ahogyan a kormányfő Jeffrey Sachs sztárközgazdásszal tárgyalt. Főleg az Ukrajnában zajló háborúról, és annak a hatásairól volt szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás