promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letaglózó hírrel jelentkezett az egyik magyar mobilszolgáltató, ennek senki sem fog örülni
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Áremelés várható, nem is számíthattak másra az ügyfelek.

Idén augusztusban került nyilvánosságra, hogy az angol Vodafone Group megállapodott a 4iG Nyrt.-vel és a Corvinus Zrt.-vel, így a hazai leányvállalat, vagyis a Vodafone Magyarország 100 százalékban az utóbbiak tulajdonába kerül.

A vételár 1,8 milliárd euró (azaz 715 milliárd forint) volt, és a cégbe a magyar állam is bevásárolja magát. Már akkor sejteni lehetett, hogy a Magyarországon közel negyedszázados múlttal rendelkező, nagyjából 27 százalékos piaci részesedéssel bíró mobilszolgáltatónál alighanem érzékelhető változások történnek majd.

Az első bejelentés meg is érkezett, de ennek aligha fognak örülni az ügyfelek. Természetesen áremelésről van szó, ami a gyenge forint, illetve a felpörgő infláció miatt ezt a szektort sem kerüli el. A díjkorrekció mindenkinél automatikusan 2023. január 2-től lép életbe.

„Közel 10 százalékkal emeli a már meglévő előfizetői díját a Vodafone. A konkrét díjakat nézve azonban jóval nagyobb mértékű is lehet az emelés. Például az internet L előfizetés a mostani 3090 forint helyett 3600 forintba kerülhet havonta. A tévé HD plusz ára visszafogottabban emelkedik, 3500 forintról 3820 forintra. A Vodafone Red Free+ díjcsomag havidíja egy ezressel nő.  A Go Net és Go Talk díjcsomagok 1 vagy 2 év hűségidővel elérhető havidíja 8490 forint helyett 9235 forint lesz”

– adta hírül azenpenzem.hu oldal. A Vodafone tájékoztatása szerint a drágulás senkit sem kerül el, felmondási jog azonban emiatt nem keletkezik ügyféloldalról. A változásokról hamarosan minden érintett részletes tájékoztatást kap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás