Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Letaglózó hírrel jelentkezett az egyik magyar mobilszolgáltató, ennek senki sem fog örülni

Letaglózó hírrel jelentkezett az egyik magyar mobilszolgáltató, ennek senki sem fog örülni

Helyi Hírek

Letaglózó hírrel jelentkezett az egyik magyar mobilszolgáltató, ennek senki sem fog örülni

Helyi Hírek

Promotions 09:09

Áremelés várható, nem is számíthattak másra az ügyfelek.

Idén augusztusban került nyilvánosságra, hogy az angol Vodafone Group megállapodott a 4iG Nyrt.-vel és a Corvinus Zrt.-vel, így a hazai leányvállalat, vagyis a Vodafone Magyarország 100 százalékban az utóbbiak tulajdonába kerül.

A vételár 1,8 milliárd euró (azaz 715 milliárd forint) volt, és a cégbe a magyar állam is bevásárolja magát. Már akkor sejteni lehetett, hogy a Magyarországon közel negyedszázados múlttal rendelkező, nagyjából 27 százalékos piaci részesedéssel bíró mobilszolgáltatónál alighanem érzékelhető változások történnek majd.

Az első bejelentés meg is érkezett, de ennek aligha fognak örülni az ügyfelek. Természetesen áremelésről van szó, ami a gyenge forint, illetve a felpörgő infláció miatt ezt a szektort sem kerüli el. A díjkorrekció mindenkinél automatikusan 2023. január 2-től lép életbe.

„Közel 10 százalékkal emeli a már meglévő előfizetői díját a Vodafone. A konkrét díjakat nézve azonban jóval nagyobb mértékű is lehet az emelés. Például az internet L előfizetés a mostani 3090 forint helyett 3600 forintba kerülhet havonta. A tévé HD plusz ára visszafogottabban emelkedik, 3500 forintról 3820 forintra. A Vodafone Red Free+ díjcsomag havidíja egy ezressel nő.  A Go Net és Go Talk díjcsomagok 1 vagy 2 év hűségidővel elérhető havidíja 8490 forint helyett 9235 forint lesz”

– adta hírül azenpenzem.hu oldal. A Vodafone tájékoztatása szerint a drágulás senkit sem kerül el, felmondási jog azonban emiatt nem keletkezik ügyféloldalról. A változásokról hamarosan minden érintett részletes tájékoztatást kap.

Borítókép: Profimedia (Képünk csak illusztráció!)