promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az MVM rendkívüli bejelentést tett, mostantól ez is könnyebb lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy hír jött az MVM-től.

Rendkívüli bejelentés érkezett pénteken az MVM-től. Hivatalos honlapjukon olvasható a közlemény, hogy egy új funkcióval bővült az online ügyfélszolgálatuk és az MVM Next applikációja, amivel az ügyfeleknek ismét könnyebb lesz az ügyintézés. Ugyanis az ügynevezett fogyasztási jelleggörbe alapját képező súlyozási kulcs módosításához mostantól nem szükséges személyesen vagy telefonon felkeresni az MVM ügyfélszolgálatát, hanem az új funkcióknak köszönhetően már online is intézhetjük ezt.

Érdemes egyébként az MVM Next online ügyfélszolgálatára regisztrálni, amit pár kattintással bármikor meg is lehet tenni az onlineugyintezes.mvmnext.hu címen elérhető oldalon. Ugyanakkor az MVM Next nevű applikációt is le lehet tölteni, aminek segítségével az ügyfelek sorban állás nélkül, online intézhetik az ügyeiket. Ezek közé tartozik például az elektronikus számlák igénylése és megtekintése, vagy a befizetés is.

Közleményükben emlékeztettek mindenkit arra, hogy a rezsicsökkentett áron igénybe vehető kedvezményes mennyiség a gázfelhasználás módjától függetlenül egységes: az MVM ügyfelei mindkét felhasználási profilban a jogszabályban meghatározott 63 645 megajoule, legalább 1729 köbméter földgázra jogosultak rezsicsökkentett áron. Viszont a csak fűtési, és a vegyes földgázfelhasználási profilok között a jelleggörbék alapján havonta csupán néhány köbméter eltérés van, ezért ugyan a csak fűtési profil esetében a nyári hónapokban nincs kedvezményes földgázmennyiség, a téli hónapokban viszont többet lehet igénybe venni, mint vegyes felhasználás esetén.

Sok háztartásban már most beizzították a kazánokat, felcsavarták a konvektorokat és a radiátorokat, hiszen a vénasszonyok nyara után jócskán lehűlt a levegő, ráadásul az elmúlt napokban szinte napot sem láttunk a köd és a rétegfelhőzet miatt. Ez a folytatásban sem fog változni, a hosszú hétvége nem sok jó ígér nekünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás