promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jobb, ha bespájzolsz ebből a klasszikus édességből, amit fél Magyarország imád, mert el fog tűnni a polcokról egy időre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akad olyan bolt, ahol már most sem lehet kapni belőle.

Sokan felteszik ezt a nagy kérdést, hogy Pilóta keksz, vagy Oreo? A magyarok többsége valószínűleg az előbbire fog szavazni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a második nem lenne elég jó, egyszerűen csak ez áll közelebb a szívünkhöz. A határozott fogyasztók persze azonnal rá merik vágni, hogy a Pilóta finomabb.

Szóval sokan rajonganak a Pilótáért Magyarországon, és most bizony ők egy egészen lesújtó hírt fognak kapni.

Nem olyan rég a hvg.hu-nak megerősítették, hogy alapanyag, valamint csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári üzemet. Közben a Mondelez Hungária Kft. igyekszik minél előbb megoldást találni, hogy a második legnépszerűbb magyar keksz visszakerüljön a polcokra.

Sajnos a legtöbben már találkozhattak ezzel a dologgal, mivel sok üzletben kérdeztek utána, hogy hová tűnt a Pilóta keksz? Erre az árufeltöltők is csak annyit tudtak válaszolni, hogy egyszerűen nem kaptak, aminek ez az oka.

Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem. Persze, akik pont Pilóta kekszre vágynak, azok a többi termékkel nem fogják tudni csillapítani az éhségüket.

Szóval, ahol még talál az ember, érdemes minél hamarabb bespájzolni belőle, de na adjunk neki sok esélyt. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy ellátási probléma mikor fog megoldódni. Most lehet sokan alapból megkívánták a Pilóta keksznek, mert az embernek rengeteg alkalommal az kell, ami nincs.

Ki lehet próbálni a házi változatot is, de ez nyilván nem lesz olyan, mint amit a boltban lehet kapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás