promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: csaknem 15 milliárd forint a tét, de a magyarokat két éve elkerüli a szerencse – talán most változott a helyzet?
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt vannak a 39. hét pénteki nyerőszámai!

Egészen hihetetlen, hogy már 113 hete nem volt telitalálatos szelvény Magyarországon az Eurojackpoton. Legutóbb is szánalmasra sikeredett a sorsolás, hiszen összesen ketten értek el 4+2 találatot, amivel fejenként 1,7 millió forintot nyertek, de az 5+2 találat ezúttal is messze volt.

A játékot egyébként a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1–50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1–12 számtartományból.

Talán most megfordul a szerencse? A főnyeremény immár bruttó 37 millió euróra, vagyis 14,9 milliárd forintra ugrott, amivel egy mázlista játékos egy csapásra Magyarország egyik leggazdagabb emberévé válthatna. No, de elég az álmodozásból, lássuk, mivel lehetett megütni a főnyereményt.

2022-ben a 39. héten is megtartották az Eurojackpot második, pénteki számsorsolását – lássuk a szeptember 30-i nyerőszámokat!

 

A-mező: 8, 12, 15, 17, 46

 

B-mező: 1, 8

 

Ha most sem nyertél, vigasztalódj a mai legnépszerűbb cikkünkkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás