promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés! 2023-ra nagy örömhírt kaptak a magyarok, évek óta várt már erre Magyarország
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentés, nagy örömhír.

Valószínűleg senki nem szerette azokat a hétvégéket, amikor még pluszban kellett bejárni dolgozni a munkahelyünkre, merthogy egy úgynevezett ledolgozós szombatot iktattak be a munkanaptárunkba azért, mivel az ünnapek és a hosszú hétvégék éppen úgy jöttek ki, hogy erre szükség volt.

Ám 2023 ebből a sempontból egy nagyon különleges év lesz, mivel nem lesznek ilyen egynapos, ledolgozós szombatok pluszba beiktatva a munkarendbe. Ezt  pedig már most tudjuk, így 2022 közepén. A hírről pedig a közösségi oldalán számolt be a Technológiai és Ipari Minisztérium új parlamenti államtitkára, Koncz Zsófia.

Az államtitkár azt is megírta a posztban, hogy jövőre bizony elég sok hosszú hétvégénk lesz, hiszen többek között kétszer, húsvétkor és karácsonykor is négynapos lesz a hétvége, ezen felül pedig négyszer tölthetünk el háromnapos hétvégét is.

Május elsején, pünkösdkor, az 1956-os forradalomra emlékezvén október 23-án és az újévkor is.

Így pedig 2023-ban nem lesznek tehát extra szombati munkanapok, amelyeket akkor iktatnak be, ha egy ünnapnap keddre vagy éppen csütörtökre esik, így pedig egy extra hétfőt vagy pénteket csapnak hozzá a hétvégénkhez, hogy még hosszabb legyen.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás