Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási bejelentést tett a Magyar Posta, minden magyarnak tudnia kell erről

Óriási bejelentést tett a Magyar Posta, minden magyarnak tudnia kell erről

Helyi Hírek

Óriási bejelentést tett a Magyar Posta, minden magyarnak tudnia kell erről

Helyi Hírek

Promotions 19:07

Változás jön a Magyar Postán.

Fontos közleményt adott ki a Magyar Posta, amelynek tartalma minden magyart érinthet. Július elsejétől ugyanis változnak a levélfeladás díjai, ám az áremelés mértéke infláció alatti - áll a Magyar Posta csütörtöki közleményében.

A közleményben azt is hírül adták, hogy a lakosság által leggyakrabban használt, 50 gramm alatti, belföldi sima, nem elsőbbségi levél díja most 15 forinttal emelkedik majd a következő hónaptól, míg az elsőbbségi levél díja 25 forinttal kerül majd többe.

Emellett pedig emelkedik a többletszolgáltatások tarifája is.

Így a papíralapú feladásoknál a többletszolgáltatás ára 15 forinttal emelkedik, 485 forintról 500 forintra ugrik, a tértivevény többletszolgáltatási díja 20 forinttal ugrik meg, 325 forintról 345 forintra emelkedik majd.

Továbbra is kedvezőbb díjjal érhetők el az elektronikus adattal feladott ajánlott és tértivevényes levélküldemények. Előbbi tarifája 445 Ft-ról 460 Ft-ra, utóbbi díja 305 Ft-ról 325 Ft-ra módosul - írják a közleményben.

Megjegyezték, hogy a Posta a szokásos januári díjkorrekciót elhalasztotta és csak az év második felétől, azaz július 1-től vezet be új díjtételeket a levélfeladásban. A közleményben azt is kiemelték, hogy régiós viszonylatban a Magyar Posta levélfeladási díjai még mindig a legalacsonyabbak között vannak. 

(via Magyar Posta)

Borítókép: Profimedia - illusztráció