promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi bejelentést tett a magyar Yettel, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hír érkezett.

A nemrégiben nevet váltó, Telenorról Yettellé lett szolgáltató fontos bejelentést tett, amely nagyon sok magyar számára óriási örömhírként szolgálhat. Ugyanis a cég Yettel Pay néven egy ernyő alatt kínálja a bankkártya-mentes és a mobilegyenleg terhére történő szolgáltatásait. Így pedig utólag, a pénzintézetek kihagyásával fizethetünk.

Az effajta tranzakciók egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, a népszerűséget pedig mi sem mutatja jobban, mint a számok. Hiszen mára egy több milliárd forgalmat bonyolító piaccá nőtte ki magát.

A Yettel Pay az SMS-alapú tranzakciók mellett így a tömegközlekedési eszközökre való jegy- és bérletváltáshoz is, illetve online alkalmazások és az alkalmazásokon belüli extra funkciók vásárlásánál is megengedi már a mobilszámla alapú fizetést.

Így nem azonnal fizetünk, hanem a tranzakciónk értéke a következő havi telefonszámlánál jelenik meg az adott digitális vásárlások után.

És hogy működik ez a feltöltőkártyás előfizetők esetén?

Ők a mobilegyenleg-keretükkel tudnak gazdálkodni a Yettel Pay-ben történő vásárlások esetén.

"Azt látjuk, hogy Magyarországon komoly igény jelentkezik a mobilszámla alapú fizetési megoldásokra, hiszen az így bonyolított forgalom évente 4-6%-ot nőtt még a COVID időszaka alatt is"

- idézi a Pénzcenturm Pomezanski Mátét, a Yettel Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás