promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás jön a tömegközlekedésben Budapesten - Erre érdemes odafigyelni
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb állomásokat adnak át az utasoknak a M3-as metró vonalán.

Új szakaszba lépett a metró felújítás, már csak egy nap és még több állomást vehetnek igénybe az utasok.

Már a Kálvin térig jár szombat délutántól az M3-as metró a vonal déli szakaszán. A metrópótlás idején hosszabb utazási idővel kell számolni a fővárosban

– tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ.

Íme a legfontosabb változások az M3-as metró közlekedésében május 14-től:

Hétköznap napközben két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró. A Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as, a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont pedig között az M3A metrópótló autóbusszal is lehet utazni.

Hétköznap esténként 21 órától és hétvégén a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró. Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbuszt kell igénybe vennie annak, aki útra kel.

A Nagyvárad téren az állomás felújítása miatt nem áll meg a metró, az állomás környéke a Népliget felől pótlóbusszal, a belváros felől közvetlenül a 2M villamossal közelíthető meg, valamint a Semmelweis Klinikák állomástól gyalog vagy MOL Bubival.

A Nagyvárad téri és a Lehel téri állomások a felújítás miatt zárva lesznek, ezért ezen a két helyszínen a metró belső területén üzemelő BKK jegy- és bérletpénztárak bezárnak. Az alujárókban és a villamosmegállóban lévő BKK-automaták változatlanul elérhetőek maradnak. A Nyugati pályaudvarnál hétfőtől mobil BKK-pont is működik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás