promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás a Tesconál - Erre érdemes lesz odafigyelni a vásárláskor
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Irányár helyett fix árra áll át az üzletlánc.

A Tesco május 5-től az irányár szemléletét fix ár szemléletre változtatja. Ez a változás minden kiszállítási területükön érvényes lesz.

E-mailben értesíti a vásárlóit a Tesco, hogy 2022. május 5-től érvényes Általános Szerződési Feltételeink „Ár, mennyiségi eltérések és egyéb költségek” cím alatt meghatározott szabályokban változás következik be.  

Az eddigi árképzésük úgy alakult, hogy a megrendelés leadásának napján azt az irányárat látta az online vásárló, amely a megrendelés napján volt érvényes. Ha a termék ára változott a megrendelés és a kiszállítás között (pl. akciós lett), ez a változás jelentkezhetett a rendelés végösszegét érintően a kiszállítás napján

– írja a Pénzcentrum.

Ha a termékek ára megváltozik (pl. véget ér egy akciós ajánlat) a megrendelés és a vásárlás kiszállítása közötti időszakban, ez az árváltozás nem fogja többet érinteni az adott megrendelés végösszegét.

A mostani változás pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy azt az árat kell fizetni, amit az eredeti vagy a módosított rendelés visszaigazolásakor a visszaigazoló emailben is lát a vásárló. Viszont ha valaki a megrendelést a véglegesítést követően bármilyen módon frissíti, a kosarában lévő termékek árai a módosítás napján érvényes legfrissebb árakhoz fognak igazodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás