promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Yettel-es vagy? Nagyon fontos hír érkezett a magyarok számára, erről mindenképp tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kaptál egy SMS-t, ahol több lehetőség közül válogathatsz.

Április 23-án több Yettel előfizető is a szolgáltató Facebook-oldalára írt kommentett, mivel sokuknál nem működött a hálózat, így pedig internetezni és telefonálni sem tudtak. A Telenor-t Magyarországon felváltó Yettel viszont nem sokkal rá már ki is adott egy hivatalos közleményt, amelyben jelezték, hogy hálózatukon végzett karbantartási munkálatok miatt tapasztalhatták többen az akadozást. A hiba hamarosan elhárult, a cég pedig szíves elnézést kért az okozott kellemetlenségekért.

Ám további kompenzáció is érkezett most szerdán, a Yettel-esek ugyanis SMS-ben értesülhettek arról, hogy az akadozásért, és így a hálózati hibáért a cég kompenzálni szeretné az ügyfeleit.

Az üzenet szövege az alábbi:

"Kedves Ügyfelünk! A hétvégi hálózati kimaradásért elnézésedet kérjük. Szeretnénk a kellemetlenséget kompenzálni, és az alábbi lehetőségek közül egyet felkínálni a számodra"

Majd a cég négy daraba opciót ajánlott fel, a választott ajándék kódját pedig május elsejéig lehet majd visszaküldeni a 1744-re. A Yettel-esek így válaszhatnak 1 napos korlátlan belföldi mobilinternet, 1 nap korlátlan belföldi telefonálás, 1 hét korlátlan hálózaton belüli SMS, vagy éppen 10 százalékos kedvezmény okosóráik és okoskarkötőik árából opciók közül.

A Yettel a magyar Facebook-oldalukon is megosztotta az üzenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás