promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feldühödtek a magyar Yettelesek: komoly gondok vannak az ország egyik kedvenc mobilszolgáltatójánál?
Borítókép:  facebook.com/yettelhungary (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg előfizető felkapta a vizet, mikor ma reggel nem volt elérhető a Yettel hálózata.

A reggeli órákban szinte rázúdult a népharag a Telenort felváltó Yettel mobilszolgáltató Facebook oldalára, mivel az emberek nem tudták magukban tartani a frusztrációjukat amiatt, mert nem működött a hálózat. A felhasználók nem voltak képesek hívást indítani és fogadni, ráadásul az üzenetküldéssel/üzenetfogadással is problémák akadtak, egyeseknél pedig a mobilinternet sem ment – a központi probléma azóta már elhárult, de ha valakinél még mindig akadnak gondok, arra is van megoldási javaslata a Yettelnek.

„A hálózatunkon végzett karbantartási munkálatok miatt a mai délelőtt folyamán akadozást tapasztaltunk, melyet kollégáink sikeresen elhárítottak. Ha továbbra is észlelsz hálózatot érintő problémát, a készüléked újraindítását vagy repülő üzemmódba, majd pedig normál üzemmódba állítását javasoljuk. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük a türelmet!”

közölte a Yettel.

Ezek alapján nem kell aggódniuk az előfizetőknek, hiszen csupán átmeneti problémáról volt szó, amit egy tervezett karbantartás okozott, de szerencsére nem tartott sokáig – bár ez a pár óra is elég volt ahhoz, hogy az emberek dühös, csalódott kommenteket hagyjanak a Yettel közösségi felületén, ami bizonyos szempontból érthető, valószínűleg ezért is kért elnézést a szolgáltató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás