promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő a figyelmetlenség a magyar utakon - Ezt már az ismert magyar Youtuber sem tudta szó nélkül hagyni
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg vonatbaleset történik az autósok figyelmetlensége miatt Magyarországon.

Magyarósi Csaba ismert youtuber készített egy videót a vonatbalesetek megelőzéséről. Szinte napi szinten történik gázolás Magyarországon. Rengeteg baleset pedig az autósok figyelmetlensége miatt történhet meg.

Ezek pedig nem csak óriási anyagi kárt jelentenek mind a MÁV-nak, mind az autósnak, hanem életeket is követelhetnek. Sőt legtöbbször szoktak is, ha egy mozdonyvezető meglát egy a síneken álló járművet, akkor már túl késő. Ezeknek az óriási monstrumoknak a féktávolsága akkora, hogy szó szerint lehetetlen, hogy időben megálljon.

„Ha ki lenne táblázva az, hogy Godzilla mászkál a környéken, akkor biztos, hogy felfigyelnénk rá, és azt mondanánk, érdemes lassítani. A vonatot képzeljük el úgy, mint 15 Godzillát, ami szalad”

- kezdi a videójában Magyarósi Csaba.

Az ismert Youtuber ellátogatott egy vasúti átjáróhoz, ahol egy szakember segítségével elmagyarázza, hogy autósként mire is kell figyelni, ha a sínek közelébe érünk. A videóba brutális képeket is bevágott, amiken olyan járművek láthatóak, amik találkoztak már vonattal, és a felismerhetetlenségig összetörtek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás