promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Youtube-ot használsz? Sok dolgot elrejtenek előled a videóknál, a Google pedig most mindent leleplez
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vannak olyan Chrome-bővítmények, amelyek előhoznak olyan funkciókat és tageket, amelyeket alpból nem láthatnál.

Az elmúlt időszakban a Youtube-on is rengeteg változtatást vezettek be, például sokak nagy bánatára eltűntek a dislike-számláló, amelyek a like-számláló méltó párjaként jól mutatta azt, hogy az egyes produkciókat mennyien tarttoták inkább dislike-ra méltóra, mint éppen like-ra alkalmasnak. Sokan azonban nem tartották jó ötletnek ezen mutató meglétét, így a Google úgy döntött, hogy inkáb menjen a levesbe. Sok magyar kommentelő szerint is ez egyeneses a vélemény-nyilvánítás szabadságának korlátozása volt.

Ám vannak kisebb trükkök, amelyek nincsenek is nagyon elrejtve az interneten, amelyekkel könnyedén vissza lehet hozni a dislike-számlálót. A Google Chrome, Firefox, Edge, Brave és Opera böngészőkben ehhez cspuán egy bővítményt kell eltöltenünk, és már minden úgy is néz ki, mint régen. Ha szeretnéd tehát ezt visszahozni rövid időn belül, írány a Return Youtube Dislike bővítmény letöltéséhez.

A HVG pedig most arról számolt be, hogy van olyan bővítmény, amely azt fedi fel, amit a Youtube elrejt a videók alatt, így a címkéket és a kulcsszavakat. ebben pedig a TubeSpy nevű Chrome-bővítmény lehet a segítségünkre. 

És hogy miért jó, ah ismerjük ezeket a kulcsszavakat?

Egy saját videó feltöltése esetén például ezeket tudjuk majd használni, meg tudjuk nézni, hogy a legjobban pörgő videók esetén milyen kulcsszavakat használnak a készitők/feltöltők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás