promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észrevetted, hogy szinte minden magyar pizzafutár elköveti ezt a bakit? Most elég nagy balhé lett belőle
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pizzarendelés már rutin a magyaroknál, ahogy a futároknak is a szállítás, de most az egésznek rossz vége lett.

A magyarok imádják a pizzát, és valószínűleg már mindenki kitapasztalta, hogy melyek azok a pizzériák a közelében, amiket a legjobban imád. Kényelmes, hogy ha gyors vacsorára vágyunk, és persze sokkal finomabb is, mint a mirelit pizzát kikapni a fagyasztóból.

Ha mindenképpen fagyasztott pizza mellett tesszük le a voksunkat, akkor érdemes megnézni a Maradok a pénzemnél blog tesztjét, akik végigkóstolgatták a kínálat népszerűbb darabjait.  

Természetesen mint minden alapanyagnak, úgy a pizzáknak is elkezdett felmenni az ára. A futárok is észreveszik ezt, mivel kevesebb borravalót kapnak a drágulás miatt, vagy hát egyáltalán nem.

Azért persze illik jattot adni, ha a futár tényleg hamar kiér a megadott címre. Valószínűleg már sokan észrevették, hogy legtöbben mindig elkövetnek egy bakit. A nagy sietségben általában nem szokták lezárni az autót, sőt, még a kulcsot is benne hagyják. Persze fel lehet tenni a kérdési, hogy ki az a hülye, aki ellopná egy pizzafutár autóját? Hát, Magyarországon ugyebár bármi megtörténhet.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség számolt be róla, hogy valaki álnéven adott le ételrendelést, kifigyelte a pizzafutárt, majd elhajtott a kocsijával.

„A pizzafutár mintegy fél óra elteltével kiszállította az ételt egy gépkocsival. Az elkövető titokban figyelte a sértettet, vele folyamatosan telefonon kapcsolatban állt és őt – azért, hogy a gépkocsijától eltávolítsa – az esztergomi térre irányította.  A futár az indítókulcsot a gépkocsiban hagyta. A vezetői engedéllyel nem rendelkező elkövető a járműbe beült és azzal elhajtott, a gépkocsiban volt étel, melegen tartó táska, valamint rádiósmagnó, töltő, és kormányvédő. Az esztergomi rendőrök a gépkocsit másnap megtalálták, a rádiósmagnót pedig az elkövető esztergomi lakóhelyén foglalták le”

- számolt be róla az ügyészség.

Szóval a pizzafutároknak a feszített tempó ellenére is legalább a kulcsot nem érdemes benne hagyni a kocsiban.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a letartóztatásban lévő különös visszaeső férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, és 63.946 forint vagyonelkobzásra ítélje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás