promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vigyázat! Nagy veszélyre figyelmeztet a magyar ALDI, ezreket érinthet a dolog - íme a részletek!
Borítókép:  Profimeda
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A diszkontlánc a közösségi oldalán adta ki a figyelmeztetést.

Nem ez az első eset, hogy egy nagy áruház- vagy diszkontlánc, esetleg már ka nevével visszaélnek az online térben, az elmúlt időszakban egyre többször akad rá példa, hogy a közösségi média csatornákat, esetleg az e-mail adta lehetőségeket kihasználva csalók próbálnak minket behúzni a csőbe.

A csalóknak amúgy az interneten rengeteg lehetőségük van arra, hogy átverjenek minket, nem árt ezért tájékozódni a csalásokat illetően, a 10-es lista egyik Youtube-videójából például megtudhatjátok, hogy melyek a legdurvább csalások a neten, amelyek akár rendszeresen is szembejöhetnek veletek:

Az ALDI most egy Facebook-posztban tudatta a közösségi oldalán, hogy a diszkontlánc nevével csalók éltek vissza a napokban, pénzjutalommal kecsegtettek, adatszerzés céljából hazudnak nekünk.

Mint írják:

Kedves Vásárlóink!
A napokban ismét csalók éltek vissza az ALDI nevével, akik adatszerzési célokból, hamis módon pénzjutalmat kínálnak a gyanútlan felhasználóknak. Tájékoztatunk titeket, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. nem hirdet olyan nyereményjátékot, amelynek keretében pénzjutalmat lehet nyerni. Ezekhez az aktivitásokhoz vállalatunknak nincs köze. Az értesítésekre adott válaszok következtében felmerült esetleges károkért Társaságunk nem vállal felelősséget. Az ALDI által hirdetett, vagy szervezett nyereményjátékokat minden esetben megtaláljátok weboldalunkon, a www.aldi.hu címen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás