promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Magyar Államkincstár olyan nyereményjátékot hirdetett meg, amire nagyon sokan fognak ráharapni
Borítókép:  MTI/Róka László
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akarsz részt venni egy állampapír-nyereményjátékon?

Állampapír-vásárlásért és számlanyitásért is állampapírra váltható utalványt nyerhetnek a Magyar Államkincstár ügyfelei. A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik új értékpapírszámlát, vagy gyermeküknek Start-számlát nyitnak Ügyfélkapun keresztül a Kincstárnál, és azon legalább 100 ezer forintért vásárolnak állampapírt, illetve a meglévő számlájukon ugyanennyit fektetnek állampapírba március 31-ig.

Az állampapír-vásárlók között 50 darab 50 ezer forintos utalványt, új számla nyitásával egybekötött állampapír-vásárlásért 25 darab 100 ezer forintos, a Kincstárban állampapír vásárlására fordítható utalványt sorsolnak ki. A két nyereményjátékra egyszerre is lehet jelentkezni.

A Magyar Államkincstár közleménye szerint a nyereményjátékkal a lakossági állampapír-vásárlás előnyeit szeretnék megismertetni a megtakarításukat befektetni szándékozó ügyfelekkel. A Kincstár ehhez kényelmi szolgáltatásokat és kedvező feltételeket biztosít. A számlavezetés díjmentes, az online szolgáltatások kényelmes és biztonságos kezelést tesznek lehetővé.

A állampapír-nyereményjátékra a részvételi szándékot az Ügyfélkapun keresztül kell jelezni. További részletek a Kincstár weboldalán olvashatók.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás