promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokszor fáj a fejed a NAV-os ügyintézés miatt? Akkor ennek az újításnak örülni fogsz
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarországon a dolgokat mindig szeretik túlbonyolítani, de a NAV most azon van, hogy leegyszerűsítse.

Nagy bejelentést tett kedd délután Nemzeti Adó- és Vámhivatal, amivel igyekeznek kicsit közelebb kerülni az ügyfelekhez. A NAV innentől egy megújult és letisztult weboldalon várja az ügyfeleket, amit ide kattintva már el is kezdhettek böngészgetni.

A legfontosabb újítás, hogy a teljes tartalomból átnavigálhatunk a magánszemélyeknek szóló nézetre, ami szűkíti a több tízezres állományt a legtöbbeket érintő információkra és nyomtatványokra.

A keresőmező is ráncfelvarrást kapott: ha elkezdünk begépelni valamit, akkor segít, hogy mire akarunk rákeresni, és meg is jegyzi azt.

Középen vannak a kiemelt témák, fotókkal megjelenített csempéken. Ezek az adóéven belüli aktualitásoknak vagy a sokakat érintő újdonságok megjelenésének megfelelően időről időre cserélődnek. Most itt olvashatók a személyi jövedelemadóval (szja), szja-visszatérítéssel, gépjárműadóval kapcsolatos információk.

A főoldalon lefelé haladva további ajánlott oldalak linkjéhez érkezünk, majd lejjebb görgetve találjuk a hírfolyamot, amelyből értesülhetünk a legfrissebb tájékoztatók megjelenéséről, az új nyomtatványok és egyéb tartalmak publikálásáról.

A fejlesztést kutatás előzte meg, szóval igyekeztek felmérni, hogy mit várnak el az oldaltól a magánszemélyek, cégek, könyvelők.

A myNAV arra jó, hogy összeállítsunk magunknak egy személyes felületet. Itt kiválaszthatók azok a rovatok, amik minket érdekelnek, így a teljes tartalom automatikusan szűrve jelenik meg, ha a főoldalról bejelentkezünk a saját magunk összeállította felületre.

A hosszútávon érdekes információk megtarthatók, és a gyakran használt nyomtatványok is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás