promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar rendőröknek köszönheti életét Sajó, az elszökött kutya – videó
Borítókép:  Police.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az autók között szaladgált egy nagy, fekete kutya, de szerencsére a rendőröknek sikerült levezetniük onnan.

Szilveszter után nem meglepő egy otthonról meglépett kutya. A petárdák és tűzijáték hangos zaja sokszor megijeszti az állatokat, akik a rémületükben eszüket vesztve menekülni kezdenek. Ha gazdi nem elég óvatos, előfordulhat, hogy megszöknek, és sajnos jelentős részük többet haza sem talál. Ilyenkor megnövekszik a menhelyen lévő állatok, legfőképpen kutyák száma, de gyakoriak a balesetek is, amik súlyos sérülésekkel is végződhetnek. 

Hasonlót előzhettek meg azok a rendőrök, akik egy óriási fekete kutyát mentettek ki egy nagy forgalmú főútról.

Sajó, aki azóta már szerencsére a családjával van, szilveszterkor pattant meg otthonról, és ijedten keveredett az autók közé. A rendőrök járőrözés közben figyeltek fel rá, gyorsan léptek, mielőtt baleset szenvedett vagy okozott volna. Mivel az egyenruhásoknál nem volt póráz, rögtönözniük kellett, így az elsősegély csomagban található kötszerből fabrikáltak kötelet, és azzal vezették le a jámbor jószágot - írja a Police.hu.

Sajóra vigyázott az őrangyala, hiszen a rendőröknek sikerült azonosítani, ezért hamar hazakerülhetett a családjához, a kalandját pedig sértetlenül megúszta. Sajnos, több társa nem ennyire szerencsés. Bár az idei évben már elmúltak az ünnepek, sosem késő chipet rakatni a házikedvencedbe, ami akár életet is menthet, ha hasonló történne vele, mint ezzel az óriási, fekete kutyával. A biléta is segíthet, de a legjobb, ha olyan helyet keresel neki az otthonodban a szilveszteri időszakban, ahonnan nem tud megszökni, és nem eshet baja. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás