promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyes lehet az Auchan egyik terméke - Figyelj oda, ha ezt vásároltad!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ezt a terméket már megvetted az Auchanban, akkor a biztonság érdekében ne használd és vidd vissza!

Előfordul, hogy az üzletek olyan termékeket dobnak piacra, amikről később kiderül, hogy egyáltalán polcokra sem kellett volna kerülniük. Így történt most ez az Auchan egyik termékével, amiről az üzletlánc is elismerte hibáját és már vissza is hívták azt. 

Egy elektromos rollerről beszélünk, aminek használata sérülésveszéllyel jár. 

Az Auchan nyilatkozata szerint a QILIVE CITY ELEKTROMOS ROLLER nevű terméket biztonsági okok miatt hívják vissza és nem árusítják többet. A probléma az elektromos roller kormányoszlopával van, ennek ugyanis a támasztó és a talprész ellentartó ütköző tengelye közötti távolsága a termék szétnyitása közben 18 milliméterről 0-ra csökken, ami akár életveszélyes sérüléseket is okozhat. 

A termék márkája a Qilive, név szerint pedig „Scooter 8” címkével árulták az elektromos rollert. EAN kódja 3245676827125, a modell szám: E8.2 (terméken 151369 típusszámú, csomagolódobozon Q.4863 termékazonosító jelölésű).

Az Auchan arra kéri vásárlóit, hogyha ilyen terméket vásároltak, saját biztonságuk érdekében ne használják azt, hanem mielőbb vigyék vissza áruházba és ők visszaveszik. 

Forrás: Auchan

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás