promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor olyan hírt közölt, aminek nagyon sokan fognak örülni – videó
Borítókép:  Orbán Viktor / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor bejelentette, hogy hamarosan érvénybe lép a lakossági kamatstop, ami rengeteg ember életét fogja könnyebbé tenni.

A mai kormányülésen fontos dolgokról döntöttek, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor pedig nemrég megosztott az emberekkel egy hatalmas örömhírt, amire már sokan vártak.

„A legfontosabb kérdés ma az áremelkedés, infláció kérdése. Egész Európa szenved, mert nőnek az energiaárak. Magyarország védekezik, védi a családokat. Emeljük a minimálbért, a nyugdíjakat, fenntartjuk a rezsicsökkentés politikáját, és rögzített árat vezettünk be az üzemanyagok esetében is. De az infláció más területeket is érint, például a korábban felvett hiteleknek a kamatait, ezért új védelmi vonalat kell megnyitnunk. Pontosan fogom mondani: lakossági kamatstopot vezetünk be, október végi szinten rögzítjük a jelzálogalapú hitelek kamatait. Az intézkedés január elején lép hatályba, és az első félév végéig tart. És ez azt jelenti, hogy a februári törlesztőrészlet már alacsonyabb lesz, mint a korábbiak voltak”

– mondta Orbán Viktor.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás