promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomboló szélvihar csavarta ki az ország egyik legszebb karácsonyfáját – fotók
Borítókép:  Olvasói fotó / Hanzel Henrietta
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen sokkoló látvány fogadta ma reggel Nyíregyháza lakóit, ugyanis a szélvihar kidöntötte a város gyönyörű karácsonyfáját.

November közepén került a Nyíregyházán található Kossuth térre az a 16 méteres lucfenyő, ami végül a város karácsonyfája lett. A díszítés után mindenki a csodájára járt, hiszen a helyi lakosok szerint nagyon szép lett, és tökéletesen átadta az ünnepi hangulatot – de most olyan dolog történt, ami sokakat elszomorított.

Ma reggelre a szélvihar kidöntötte Nyíregyháza hatalmas karácsonyfáját, ami tövestül tört ki a helyéről az erős széllökések miatt – a látvány pedig a kicsiket, és a nagyokat is elkeserítette, főleg így nem sokkal karácsony előtt, hiszen egy olyan jelképben keletkezett kár, ami sokak szívét boldogsággal töltötte fel az utóbbi időszakban.

A városvezetés valószínűleg gyorsan orvosolni fogja a problémát, és hamarosan ismét úgy fog ragyogni Nyíregyháza karácsonyfája, ahogy kell – de addig is itt lehet megtekinteni a Hanzel Henrietta nevű kedves olvasónk által küldött fotókat a kidőlt fáról, ami szinte sokkolta a helyi lakosokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás