Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kaptál ilyen e-mailt? Fontos dologra hívja fel a magyar emberek figyelmét a kormány

Kaptál ilyen e-mailt? Fontos dologra hívja fel a magyar emberek figyelmét a kormány

Helyi Hírek

Kaptál ilyen e-mailt? Fontos dologra hívja fel a magyar emberek figyelmét a kormány

Helyi Hírek

Helmeczi Benjamin 14:14

A kormány több millió magyarnak küldött ki ilyen levelet.

Az elmúlt napokban e-mailen kaptak felhívást azok a magyar állampolgárok, akik korábban már kaptak két oltást, de még nem vették fel a harmadik, megerősítő oltást. Az elektronikus leveleket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő kézbesítette az érintetteknek - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba elmondta, hogy a levélben felhívják a figyelmet arra, hogy a korábban kapott védőoltások hatása néhány hónap elteltével gyengül.

„Arra kérjük az érintetteket, hogy saját maguk és családtagjaik védelme érdekében igényeljék a megerősítő oltást, amennyiben ezt még nem tették meg. A megerősítő oltás újból magas szintre emeli a védettséget"

- fogalmazott a politikus.

A jelenleg is zajló oltási akció keretében eddig több, mint 2,8 millióan vették fel a harmadik oltásukat, a beoltottak száma összesen 6 166 840 főre ugrott.

Közben a koronavirus.gov.hu-n bejelentették, hogy megnyílt a vakcinainfo.gov.hu regisztrációs honlap az 5-11 éves gyermekek oltásához is. A gyermekek oltása az erre kijelölt kórházi oltópontokon és a házi gyermekorvosoknál fog történni. A tájékoztatás szerint a jövő héten érkező szállítmány várhatóan 69 ezer gyermek oltását teszi lehetővé december 15-től. Részletesebb tájékoztatás IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Profimedia