promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre látogat a Mikulás, de nem mindenki találkozhat vele – Íme a feltétel!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén újra megrendezésre kerül a Vörösmarty téri karácsonyi vásár, amit igaz, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, de cserébe ott lesz a lappföldi Mikulás.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, de ebben az évben végre újra lesz karácsonyi vásár Budapesten a Vörösmarty téren. Az ünnepi esemény minden évben rengeteg embert csábít a fővárosba, de most kivételesen nem lehet majd csak úgy bejutni, ugyanis kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával látogatható a hangulatos, sokak által várt rendezvény.

A szervezők szerint ezt meg kellett lépniük annak érdekében, hogy biztonságosabb legyen a Vörösmarty téri karácsonyi vásár, amire idén is számtalan magyar lakost és külföldi turistát várnak – ráadásul a tervek szerint december 6-án még a lappföldi Mikulás is tiszteletét teszi az eseményen, így mindenki találkozhat vele ott.

November 19-től december 31-ig lesz nyitva a Vörösmarty téren a karácsonyi vásár, ahol állítólag most akár 1500 Ft-ért is kapható lesz egytálétel. Ezek alapján mindenkinek érdemes lesz ellátogatnia az ország egyik legszebb karácsonyi rendezvényére, de persze csak akkor, ha van nálunk védettségi igazolvány, mert az elengedhetetlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás