promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney megható karácsonyi videója még november elején is ünnepi hangulatba hoz
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még csak november eleje van, de a Disney már most Boldog karácsonyt! kíván mindenkinek A mostohaapa című kisfilmjével.

A Disney tavaly is mosolyt csalt az arcunkra, és könnyeket a szemünkbe a karácsonyi kisfilmjével, amiben Lola 1940-ben egy Mickey egér plüssfigurát kap az édesapjától. Sok-sok évvel később, a már megöregedett Lola az unokájának ajándékozza ezt a játékot, és minden évben együtt készítik el a karácsonyi dekorációkat. Azonban ahogy az unoka felnő, egyre inkább kiveszik belőle a karácsony szelleme, és többé már nem kér az ünnepi, családi hagyományokból.

[[cikk]]

A megható kis történet olyan sikeres volt, hogy a Disney úgy döntött, idén is folytatja ezt a tradíciót. Meg is érkezett A mostohaapa címet viselő rövidfilm, amiben egy férfi újdonsült családjához költözik, a házba, ahol kedvese, és két mostohagyermeke várja őt nagy-nagy szeretettel.

A történetben azt láthatjuk, hogy a férfi hogyan próbál beilleszkedni a családba, és hogyan készülnek együtt az idei karácsonyra; aztán annak is szemtanúi lehetünk, hogy mit meg nem tesz a férfi azért, hogy mostohagyermekei boldogak legyenek.

Míg a tavalyi kisfilm megható és könnyfakasztó volt, addig az idei inkább aranyos és hangulatos. Bár a karácsony, és az adventi időszak is kicsit odébb van még, a Disney így is ünnepi hangulatot tud teremteni már november elején. A videóban több ismert Disney-figura is megjelenik, Mickey egértől egészen a Jégvarázs szereplőiig, a végén pedig a jól ismert mondat olvasható:

„A mi családunktól a tiéteknek”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás