promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Üvegdarabok lehetnek az egyik instant levesben – semmiképpen ne egyél belőle
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nébih vissza is hívta a terméket.

Az instant leves mindig jó vészmegoldás, és valljuk be, hogy vannak fogyaszthatók a piacon. A többség kedvence a Nissin Smack levese, ami eléggé leuralja az egész piacot. Erre még azok sem szokták húzni a szájukat, akik nem kedvelik az instant ételeket.

A Maradok a pénzemnél anno csinált egy nagy tesztet, amiből az ezüst és az aranyérmet is a Nissin terméke zsebelte be. A második hely a pontszám alapján megosztott lett, de a képzeletbeli harmadik helyet a Knorr csirkés ízű tészta szerezte meg.

Persze az a legjobb, ha mi vállaljuk be otthon a leves készítést.

Közben Instant tésztalevest vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert a termékben üvegdarabok fordulhatnak elő.

A termék neve a Mama, instant noodles with tom yum pork flavour 60 g (sertéshús ízesítésű instant tésztaleves). A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 1D4SD11b tételazonosítójú, 28/04/2022 minőségmegőrzési idejű azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el. Ide kattintva meg is lehet nézni milyen a csomagolása.

Az áru forgalmazója, az XL CWB Market Kft. vásárlói tájékoztatót helyezett ki azokban az üzletekben, ahol a terméket árusítják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás