promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: még egy hete se nyitott meg az Etele Plaza, máris ömlik a víz a plafonból – videó
Borítókép:  facebook.com/eteleplazaofficial
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy csőtörés volt nemrég a múlt pénteken nyílt Etele Plaza-ban, ugyanis ömlött a víz a Pepco plafonjából, és erről videó is készült.

Szeptember 17-én nyílt meg az ország legújabb bevásárlóközpontja, az Etele Plaza, ami hatalmas területen elégíti ki a vásárlók igényeit Újbudán, ráadásul a benne található technikai újítások és különböző eszközök miatt egy csúcsmodern okosplázáról van szó, amit rögtön megrohamoztak az emberek, hiszen mindenki kíváncsi volt rá.

Nemrég felkerült az internetre egy TikTok videó, ami arról árulkodik, hogy nem éppen zökkenőmentes az Etele Plaza nyitása utáni hét, hiszen a felvétel alapján csőtörés volt a bevásárlóközpontban, és szinte teljesen elárasztotta a víz az ottani Pepco plafonját – és ez nem kis riadalmat okozott.

Állítólag egyéb problémák is akadtak az Etele Plaza-ban, ugyanis volt, hogy nem mentek a mozgólépcsők, illetve arra is akadt példa, hogy valaki hiába várt a liftre – ezektől függetlenül a visszajelzések alapján összességében nagyon tetszett a vásárlóknak a hely, és mondhatni természetes, hogy nyitás után mindig van valami apró malőr, amit aztán kijavítanak.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás