promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI olyan szenzációs akcióval rukkolt elő, amivel több ezer magyar vásárlónak csal mosolyt az arcára
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar ALDI ismét odatette magát. A válogatott finomságokat csütörtöktől megtalálod az üzletekben!

A magyarok egyik legkedveltebb üzletlánca ezúttal sem hazudtolta meg magát, de miért is tette volna, hiszen az ALDI mindig arra törekszik, hogy a vásárlóinak mosolyt csaljon az arcára. A legújabb akciójának köszönhetően ez most sem lesz másként, ugyanis csütörtöktől megérkeznek válogatott finomságok, méghozzá ALDI árakon. Az üzletlánc elsősorban a sörkedvelőknek szeretne kedveskedni, hiszen 9 fajta sör típust forgalmaznak a mai naptól - köztük például a Zirci Apátság kézműves, levendulás sör is kapható lesz náluk. 

Forrás: aldi.hu

Az ALDI a kávé szerelmeseire is gondolt, hiszen csütörtöktől a Cafe Frei kávékülönlegességei is megtalálhatók lesznek az üzletekben, méghozzá szuper, ALDI-árakon. Semmiképp ne hagyjátok ki, hiszen a isteni a római mogyoró-kávé, de a tokiói málna-kávé csokoládéval is sokak nagy kedvence. 

Forrás: aldi.hu

Aki pedig inkább valami sós rágcsálnivalóra vágyik, annak is van keresivalója az ALDI-ban, ugyanis a Chio termékei szuper áron vannak csütörtöktől az üzletek polcain. Ha pedig inkább a saját márkás ropogtatnivalókat keresed, akkor a Snack Fun - Burgonyaszelet, most csupán 469 forintért a tiéd lehet. 

Forrás: aldi.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás