promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kajdi Csaba olyan keményen beszólt Tóth Gabinak, hogy az énekesnő törölte is!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba, ahogy ő mondja celebanyáink és apáink rettegett mumusa. Ő aztán nem kímél senkit, véleményét kendőzetlenül kimondja. 

Néhány éve poénból kezdett savazós sztorikat gyártani instagram oldalán, ám a nép annyira rákapott, hogy azóta napiszinten követelik tőle a tartalmat. Követőtábora megközelíti a 260 ezret.

A Visage Modellügynökség vezetője nem csak a sztárokat kezdi ki, gyakran készít edukációs tartalmakat is, ám rajongói mégiscsak azt szeretik a legjobban, ha valakit jól kioszt. Így tett Tóth Gabival is, akit Majka után ő sem kímélt. Cylának ugyanis szemet szúrt, hogy az énekesnő elismerő oklevelet kapott Erdő Péter bíborostól.

Erről a fotóról van szó, amihez Tóth Gabi annyit írt:

Leírhatatlan érzés ennek a csodának a részesévé válni.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus / nek2021- önkéntes hírnökeként Dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet vehettem ma át 12 hírnök társammal együtt De ami a legfontosabb, hogy velünk legyetek szeptemberben az eseményen

Kajdi Csaba csak annyival kommentálta a fotót, hogy

„Beért a hitoktatás”

Valószínűleg ez az ártatlan megjegyzés annyira nem tetszett a Sztárban Sztár zsűritagjának, hogy le is tiltotta a divatszakembert. Természetesen Kajdi Csaba ezt sem hagyta szó nélkül.

Insta sztorijában elmondta,

"Nagyon szomorú napra ébredt az öreg Cyla és a kis Sanyika. A katolikus egyház elkötelezett tagja, a liturgiák áldozata, Gabi Tóta énekesnő engem úgy letiltott, anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed sincsen".  

Majd persze még ércelődött azon, hogy Tóth Gabinak inkább az érettségije lenne meg ilyen jól, mint a bíboros oklevele.

Majd megjegyezte, hogy Tóth Gabi fejlődése változatosabb, mint egy pillangójé.

„Vonulás, millió egy tetoválás, festett haj, majd pillanatok alatt  „édesanya vagyok” aztán már keresztény... Nem, először „magyar anya vagyok”, aztán őskeresztény, majd a katolikus liturgiák szóvivője...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás