promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas pocakkal mondta ki a boldogító igent a magyar szupermodell
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen választanának olyan esküvői ruhát, mint Szikszai Johanna, aki a hétvégén mondta ki a boldogító igent.

A hétvégén feleségül ment párjához a világhírű szupermodell, aki természetesen nem másban, mint egy különleges Benes Antia tervezte, egy gyönyörű, kék csipke Daalarna ruhában vonult oltár elé.

Az álomesküvőt a Balatonnál tartották a kertjük végében egy öreg fűzfa alatt szűk családi és baráti körben.  Johanna elmondta: a helyszínhez tökéletesen passzolt a ruhája, amelyről régóta tudta, hogy a hagyományoktól eltérően kék lesz.

Természetesen a nagy napról osztott meg néhány fotót közösségi oldalán, a legszebb napjáról készült képekhez csak ennyit írt

“A játszótársam mondd, akarsz-e lenni,
Akarsz-e mindig, mindig játszani,

Johanna csak úgy ragyog, látszik rajtuk, mennyire boldogok és ezt követői és észrevették. Elárasztották őket gratulációkkal.

Johanna 16 éves kora óta van a modell pályán, a Visage Models gondozásában Olyan világhírű márkákkal dolgozott már együtt, mint a Maybelline, a Vichy, a Garnier vagy a New Yorker.

A 30 éves sztár még május közepén árulta el, hogy első gyermekével várandós, a kicsit augusztusra várják. Hatalmas pocakját június elején mutatta meg.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás