promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt az Auchan – Több ezer magyar vásárló érintett!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy rossz hírünk az Auchan édesszájú vásárlóinak, ugyanis az áruházláncnak vissza kellett hívnia az egyik saját márkás termékét.

A nyári hőségben csodát tud tenni egy jó hideg fagyi, ami pár percig ugyan, de teljesen képes elfeledtetni velünk a kínzó hőmérsékletet. Ilyenkor magyarok milliói rohamozzák meg a boltokat a hűsítő finomságot kutatva, és szerencsére bőven van miből válogatni, hiszen rengeteg termék sorakozik az áruházak hűtőiben. Nos, most sajnos van egy igazán szomorú hírünk azoknak, akik az Auchan egyik jégkrémjéért rajonganak.

Az Auchan és a Nébih közleményéből kiderül, hogy esetleges etilén-oxid szennyezettség miatt vissza kellett hívni az „Auchan Vanília ízű pálcikás jégkrém tejcsokoládé bevonattal, pörkölt mandula darabokkal, 4x110 ml, nettó tömeg: 314 g” nevezetű terméket, ami LPL 1091-es tételszámmal, 3596710470327-es EAN kóddal és 04/2023-as lejárati dátummal rendelkezik.

Az áruházlánc arra kéri az érintett vásárlókat, hogy ha valamikor ilyen terméket vettek, a saját biztonságuk érdekében semmiképp se fogyasszák el azt, hanem inkább minél előbb vigyék vissza bármelyik Auchanba, ahol természetesen a teljes vételárat megtérítik – akár még a blokk felmutatása nélkül is, szóval érdemes hamar cselekedni.

Itt lehet megtekinteni a visszahívott terméket:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás