promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tesco váratlan akciója több tízezer magyar vásárlónak okozhat gigászi örömet - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az áruház olyan akciót dobott be, ami reflektál fokozódó közállapotainkra.

Megérkezett a tomboló, pokoli nyár, hiszen mára már 40 fokot is mondtak. Valószínűleg sokan még nem is gondolkodtak azon, hogy mit fognak otthon csinálni, ha csorogni fog róluk az izzadtság, a Tescóban azonban most találhatunk erre megoldást, simán körülnézhetünk, ha szívünknek kedves a legújabb akciójuk.

Az áruház a Facebook-oldalán ugyanis tudatta, hogy Clubcarddal most 30 százalék kedvezményt adnak minden ventilátorra és léghűtőre, ezen a linken pedig tájékozódhattok már most a kínálatot illetően. Egyúttal itt azt is megnézhetitek, hogy mely áruházak esnek ki az akcióból.

Hogyan hűsíthetjük magunkat még a nagy melegben az elkövetkező pár napban?

Az ALDI-nál június 24-től akciós lesz például az AQITAS-ásványvíz, 1,5 literes kiszerelésben 69 forint helyett 49 forintért vehetjük majd meg a hűsítő vizet. A szódagép 19.900 forintért lesz elérhető a készlet erejéig,

míg a jégkockakészítő gép 39.900 forintért.

A Lidl-nél egy kilogramm görögdinnye 249 forint helyett csak 169 forint lesz június 24-től. A párásító állóventilátor 22.222 forint, a 366x84 centiméteres, fémvázas medence 44.444 forint, míg a nyár egyik kedvelt kerti eszköze, a függőszék 11.999 forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás