promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb gigászi meglepetés az Aldiban, ennek a brutális hírnek mindenki örülni fog
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi ezúttal is egy szenzációs dologgal készült a vásárlóinak. Németországban bevezették ugyanis, hogy nem kell rögtön kifizetniük a vásárlóknak az árut, ráér két hét múlva rendezniük a számlát. 

 

 

Egy újabb nagyszerű ötlet született az Aldi áruházaiban. Németországban a NEM élelmiszereket ezentúl elég akár a vásárlástól számított két héten belül kifizetni. A Napi.hu cikke szerint az Aldi ugyanis együttműködést kötött a svéd Klarna fintech céggel, amely kamatmentes hitel segítségével kínál rugalmasabb fizetési lehetőséget. 

Így többek között a kerti bútorokat, okostelefonokat vagy az otthoni koronavírus-teszteket nem kell azonnal kifizetni, hanem elég később a Klarna kamatmentes hitelének segítségével.

Ehhez annyit kell tenni, hogy a vásárlóknak a Klarnát kell választaniuk fizetési módszerként. Miután a cég jóváírta, 14 nap áll rendelkezésre a vásárlóknak, hogy banki átutalással kiegyenlítsék a számlát. A legdurvább, hogy már applikáción keresztül is lehet fizetni. 

Ez a megoldás azért is jó, mert az Aldiban mindig hatalmas akciók vannak, így a vásárló akkor is megtudja venni a kiszemelt terméket, ha esetleg még nem kapott fizetést. 

Az Aldi arra is gondolt, ha egy vásárló vissza szeretné küldeni a terméket. Ebben az esetben szüneteltetni lehet a fizetést, így a számla fizetési határidejét addig lehet tolni, amíg a termékvisszaküldést fel nem dolgozták. Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is bevezetik-e ezt a fizetési megoldást. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás